Husqvarna robotgressklippere

Lei av å bruke tid og energi på å klippe plenen? Robotgressklippere gjør hagearbeid lettere!

Husqvarna Automower kommer i forskjellige størrelser og er fullstappet med funksjoner som tar hagen din til et høyere nivå. Automower etterlater seg så lite avklippet gress at du så og si ikke vil legge merke til det. Det er ingen nødvendighet å plukke opp, da avklippet gress også fungerer som naturlig gjødsel for plenen.

Automower veiledes av avgrensningssløyfer rundt hagen din og beveger seg i ulike mønstre innenfor det avgrensede området. På den måten unngår du linjer eller spor i gresset. Det innebygde GPS-systemet lager et kart over hagen, inkludert plasseringen av begrensningskabel og guidekabel, og sikrer optimal dekning av plenen og et utmerket klipperesultat. 

Med elektroniske høydejusteringer (velg modeller) kan du velge gresslengden for hele plenen - manuelt eller elektrisk. Automower takler store og komplekse hager med mange ulike hindringer. Den klipper plener med hellinger på opptil 45% (24°) uten problem. 

Automower er beskyttet med et effektivt PIN-kodesystem, som øker beskyttelsen av klipperen. Automower kommer også med tyverialarm.

Du bestemmer selv når din Automower skal klippe via en timer. Den arbeider ekstremt diskret og stille, er elektronisk drevet og har ingen skadelige utslipp.

Gjennom 20 års utvikling har Husqvarna raffinert sitt grassklipperkonsept for å oppnå pålitelighet, kvalitet og et klipperesultat på høyeste nivå - med et minimum av assistanse. 

Besøk Huqvarna sin hjemmeside for mer info om robotgressklippere!
http://www.husqvarna.com/no/produkter/robotgressklippere/ 

Finn den perfekte robogressklipperen til plenen din og send oss en bestilling. Vi foretar gratisk befaring! 

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter